Kreatív &
stílusos

ibis Styles
Budapest Citywest

Üdvözöljük!

Az egész ibis Styles Budapest Citywest csapat nevében is szeretettel köszöntöm! Élvezze a színes, stílusos környezetet és a barátságos szolgáltatásokat, és kellemes pihenést kívánok szállodánkban.

Nemes Róbert
Szállodaigazgató

Zöldek vagyunk!

Az életstílusunk része a környezetvédelem, ezért arra törekszünk, hogy a lehető legkevesebb nyomtatott papírt használjunk. Ezen az oldalon megtalálja az összes, korábban nyomtatott információs anyagot, és még többet!

Budapesti
életérzés

A hotelben Avraham Yaakobi modern belsőépítészeti elemei és pop art stílusjegyek harmonizálnak a híres kortárs művész Weiler Péter alkotásaival. A dinamikus, életteli, színes hotel a magyar főváros nevezetességeit, ikonikus hídjait, a nyüzsgő városi életérzést mutatja be egy-egy élethelyzetet ábrázolva az egész falfelütet beborító tapétákon és képeken keresztül.

A művész kreativitása már a bejárattól kezdve megfigyelhető, a panelházakat ábrázoló órák vagy a hotel liftajtóin és tapétáin megjelenő figurák, akik a tulajdonosok és családjaik illetve az épületen és hotelben dolgozók, amely igazán egyedivé és családiassá varázsolja a hotelt.

Tilos a dohányzás!

Szállodánk 100% nemdohányzó! A szobában történő dohányzás esetén 150 EUR extra takarítási költséget számítunk fel.

Csevegjen az igazgatóval!

Fontos kérdése van? Szeretne megosztani és megbeszélni valamit a szálloda vezetőjével? Csak tapintson vagy kattintson az alábbi gombra és Nemes Róbert, az ibis Styles Budapest Citywest igazgatója rövid időn belül válaszol Önnek.

Kapcsolat

+36 1 872 1500

hb350@accor.com

1118 Budapest, Budaörsi út 88.

Fedezze fel az ACCOR szállodáit és foglalja le a következő utazását

Az ACCOR több, mint egy globális szállodacsoport. Mi egy 250.000 fős csapat vagyunk, melynek tagjai számára a legfontosabb: fogadni és a legmagasabb szinten kiszolgálni Önt. Érezze otthon magát, mindenhol a világon!

ALL