ibis Styles Budapest Citywest

Fedezze fel Budapest vibráló színeit az ibis Styles hotelben!

A hotelben Avraham Yaakobi modern belsőépítészeti elemei és pop art stílusjegyek harmonizálnak a híres kortárs művész Weiler Péter alkotásaival. A dinamikus, életteli, színes hotel a magyar főváros nevezetességeit, ikonikus hídjait, a nyüzsgő városi életérzést mutatja be egy-egy élethelyzetet ábrázolva az egész falfelütet beborító tapétákon és képeken keresztül. A művész kreativitása már a bejárattól kezdve megfigyelhető, a panelházakat ábrázoló órák vagy a hotel liftajtóin és tapétáin megjelenő figurák, akik a tulajdonosok és családjaik illetve az épületen és hotelben dolgozók, amely igazán egyedivé és családiassá varázsolja a hotelt. Ideális hely üzletemberek és turisták számára egyaránt.

A jó tömegközlekedésnek köszönhetően a városközpont könnyen megközelíthető. A buszmegállók mindössze 50 méterre vannak a szálláshelytől. A Kelenföldi pályaudvar pár perc sétával elérhető.
A vendégek ingyenes svédasztalos reggelivel kezdhetik a napot, majd elindulhatnak felfedezni a lenyűgöző magyar fővárost vagy gazdagíthatják üzleti sikereik listáját.

Mindig elérhető

1. Reggeli
2. Korlátlan WiFi
3. Barátságos személyzet
4. Bár
5. Parkoló
6. Nem-dohányzó szobák
7. Mindig stílusos
8. Állat-barát

Pop-art stílus

Inspiráló élmények
az ibis Styles hotelben

A szobák

A falakon található dizájn képek a Dunaparti életet és a budapesti hidakat mutatják be. Sok-sok örömteli színt használtunk a szobákban, ami érdekes és inspiráló érzés. Persze a funkcionalitás is fontos szerepet játszott a szobák kialakításában. 114 trendi szoba (60 franciaágyas, 50 kétágyas, 4 családi szoba), melyekből egy mozgássérültek számára kialakított és 8 egymásba nyíló szoba.

A reggeli

A szobaár tartalmazza a korlátlan és bőséges büfé-reggelit a napfényes éttermünkben és a külső teraszon.

Fantasztikus extrák!

Tetőterasz, hangulatos bár, családi szobák, játszótér gyerekeknek, hogy mindig mosolyogjon nálunk. Ingyenes kávé-sarok és ingyenes WiFi.

A közelben

Kelenföldi pályaudvar: 0.1 km
ALLÉE bevásárlóközpont: 3 km

Egy kicsit távolabb

Citadella: 4 km
Váci utca: 5 km
Budaörsi bevásárlóközpont: 6 km
Gozsdu udvar: 7 km
Liszt Ferenc Repülőtér: 25 km

Kapcsolat

+36 1 872 1500

hb350@accor.com

1118 Budapest, Budaörsi út 88.